Finum: 1 team, 2 locaties

Door een recente overname vormen Finum en De Doncker & De Smedt voortaan 1 accountantskantoor. De activiteiten worden voortgezet vanop de twee locaties (Antwerpen en Schilde), waar 11 experts hun kennis en ondersteuning op het gebied van boekhouding en accountancy voortaan zullen bundelen.

Beide boekhoud-en accountantskantoren zijn in Antwerpen en daarbuiten geen onbekende. Hun persoonlijk advies en integere aanpak zitten daar zeker voor iets tussen. Finum is al vele jaren actief in het begeleiden van (internationale) kmo's en grote ondernemingen bij hun financieel, fiscaal en bedrijfsbeheer in regio Antwerpen. De Doncker & De Smedt heeft een uitstekende reputatie voor gelijkaardige diensten in Schilde en Noord-Antwerpen.

De samensmelting is een goede zet en waardevol voor de klanten van beide accountantskantoren.
“Zo kunnen we nog beter inspelen op de noden van de klanten en versterken we onze positie als dé accountancy expert in Antwerpen, Noord-Antwerpen en daarbuiten. Onze teams vullen elkaar goed aan. Samen maken we het verschil met onze deskundige werkwijze en gericht financieel advies”, zegt Brian Vintioen, vennoot bij Finum.

Boekhouding, accountancy, bedrijfsbeheer

De activiteiten zijn nu gebundeld onder de naam Finum, maar beide kantoren worden wel fysiek behouden. In Schilde behartigen nog steeds de dezelfde mensen uw dossier. U kan er terecht voor boekhouding en accountancy, bijstand familiale ondernemingen, een extern adviesorgaan of onafhankelijk bestuurder. Altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek op beide locaties.

Neem contact op met Finum accountants of spring virtueel even binnen