Het spreekt vanzelf dat de vennoten en medewerkers van FINUM de vereiste opleidingen en certificaten bezitten om hun taken naar behoren te kunnen uitvoeren. Bovendien volgen zij de verplichte opleidingen en seminaries, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de meest recente evolutie op boekhoudkundig, financieel en fiscaal gebied.

De vennoten van FINUM zijn lid van het IAB, het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Dit is uw garantie voor deskundig en professioneel advies.

FINUM accountants heeft een wereldwijd netwerk van advocaten, accountants en notarissen.
FINUM kan u hierdoor helpen in het oprichten van een internationale structuur of het optimaliseren van uw bestaande structuur.
Onze buitenlandse partners zijn zeer betrouwbaar en werden gescreend op kwaliteit van hun service en kennen perfect de lokale wetgeving, zodat u geen zorgen hoeft te maken over de legaliteit van het advies.

"De service van FINUM accountants gaat verder dan de boekhouding en het opstellen van de balans. Onze reële meerwaarde schuilt in ons vermogen om ons in uw plaats te stellen en zo met kennis van UW zaken werkelijk doeltreffende oplossingen voor te stellen."
"Onze missie is om ondernemers toe te laten te ondernemen door hen te ontzorgen op het gebied van boekhouding, fiscaliteit en personeelsadministratie."
"FINUM begrijpt wat er allemaal op ondernemers afkomt en probeert hen op zoveel mogelijk vlakken met raad en daad bij te staan. Dat gaat verder dan spreadsheets produceren. Soms adviseren wij cliënten zelfs over hun personeelsbeleid of bedrijfsorganisatie."
"FINUM verliest nooit de mensen achter de cijfers uit het oog."