Over Finum

MEER DAN 25 JAAR ERVARING IN FINANCIËN, FISCALITEIT EN BEDRIJFSBEHEER

Welkom bij FINUM accountants, het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van kmo's en grote ondernemingen bij hun financieel, fiscaal en bedrijfsbeheer. Met onze expertise en grootse service creëren we 100% meerwaarde voor uw onderneming. Professioneel, integer en eerlijk. Daarvoor staat ons team garant. En dat we sterk groeien en onze klanten door uitbreiding van onze kennis, menselijk kapitaal en geografische spreiding nog beter willen ondersteunen, bewijst een recente overname.

FINUM: 1 TEAM, 2 LOCATIES

Door een recente overname vormen FINUM en De Doncker & De Smedt voortaan 1 accountantskantoor. De activiteiten worden verdergezet vanop de twee locaties (Antwerpen en Schilde), waar 11 experts hun kennis en ondersteuning op vlak van accountancy voortaan zullen bundelen.

Beide accountantskantoren zijn in Antwerpen en daarbuiten geen onbekende. Hun persoonlijk advies en integere aanpak zitten daar zeker voor iets tussen. FINUM is al vele jaren actief in het begeleiden van (internationale) kmo's en grote ondernemingen bij hun financieel, fiscaal en bedrijfsbeheer in regio Antwerpen. De Doncker & De Smedt geniet een uitstekende reputatie voor gelijkaardige diensten in Schilde en Noord-Antwerpen.

De samensmelting is een goede zet en waardevol voor de klanten van beide accountantskantoren.
“Zo kunnen we nog beter inspelen op de noden van de klanten en versterken we onze positie als dé accountancy expert in Antwerpen, Noord-Antwerpen en daarbuiten. Onze teams vullen elkaar goed aan. Samen maken we het verschil met onze deskundige werkwijze en gericht financieel advies”, zegt Brian Vintioen, vennoot bij FINUM.

VERDER ONDER DE NAAM FINUM ACCOUNTANTS

De activiteiten zijn nu gebundeld onder de naam FINUM, maar beide kantoren worden wel fysiek behouden. In Schilde behartigen nog steeds de dezelfde mensen uw dossier. U kan er terecht voor boekhouding en accountancy, bijstand familiale ondernemingen, een extern adviesorgaan of onafhankelijk bestuurder. Altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek op beide locaties.

Contacteer ons vrijblijvend