fbpx
"De service van Finum accountants gaat verder dan de boekhouding en het opstellen van de balans. Onze reële meerwaarde schuilt in ons vermogen om ons in uw plaats te stellen en zo met kennis van uw zaken werkelijk doeltreffende oplossingen voor te stellen."
"Onze missie is om ondernemers toe te laten te ondernemen door hen te ontzorgen op het gebied van boekhouding, fiscaliteit en personeelsadministratie."
"FINUM begrijpt wat er allemaal op ondernemers afkomt en probeert hen op zoveel mogelijk vlakken met raad en daad bij te staan. Dat gaat verder dan spreadsheets produceren. Soms adviseren wij cliënten zelfs over hun personeelsbeleid of bedrijfsorganisatie."
"FINUM verliest nooit de mensen achter de cijfers uit het oog."

Luisteren is een van onze belangrijkste vaardigheden. Door naar u te luisteren, krijgen wij inzicht in wat u werkelijk nodig heeft en kunnen wij u doeltreffend advies geven en oplossingen voorstellen op maat van uw activiteiten en behoeften.

De eigenaars van Finum zijn actieve vennoten die - samen met hun team - met de voeten stevig in de dagelijkse praktijk staan. Voor onze cliënten is dat een garantie voor een professionele aanpak, gebaseerd op diepgaande kennis en jaren ervaring.

Wij hanteren het principe: één cliënt, één contactpersoon. Dat maakt communicatielijnen korter en onze service persoonlijker. Natuurlijk is er een 'back up' in geval uw contactpersoon om een of andere reden niet beschikbaar is.

Accountants werken vooral met cijfers, maar wij verliezen nooit de mens achter die cijfers uit het oog. Wij schatten de menselijke factor in het ondernemerschap naar waarde. Onze persoonlijke, ongedwongen, maar correcte benadering getuigt daarvan.