fbpx

Met de voortdurende ondersteuning van de Finum Academy blijven onze collega's voortdurend investeren in hun professionele ontwikkeling. Door actief deel te nemen aan een breed scala aan opleidingen en seminars houden we onze vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen en veranderingen in onze branche.

tim mossholder WE Kv ZB1l0 unsplash

Een levenslang leren is essentieel bij Finum

Het blijft cruciaal om voortdurend bij te leren over diverse facetten binnen ons vakgebied, een aspect dat van vitaal belang is voor elke onderneming en ondernemer.

Daarom bieden we onze collega's de mogelijkheid om op flexibele wijze (virtueel) bij te leren, met de nadruk op een combinatie van video-instructies en en samen ervaring(en) delen.

Deze aanpak stelt hen in staat om hun leerschema af te stemmen op hun persoonlijke voorkeuren, terwijl we tegelijkertijd verzekerd zijn dat onze klanten altijd het beste advies ontvangen. Het streven naar een levenslang leren vormt de kern van ons beroep.

Daarom dat we de Finum Academy hebben: virtueel of onderling, op een vrijdagmiddag of een volle dag kennis delen. We kijken altijd naar de beste mogelijkheden, zodat we onze klantenservice blijvend kunnen garanderen.